De mobiele paklijst

Goed voorbereid op reis met de mobiele paklijst

Uit onderzoek blijkt dat de nieuwe generatie mobiele telefoons steeds vaker gebruikt wordt als alternatief voor de computer om even je e-mail te checken, te twitteren of het nieuws te volgen. In lijn met deze trend kan je nu comfortabel thuis of onderweg een inpaklijst samenstellen op je iPhone of iPodTouch. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Uniek aan deze Nederlandstalige applicatie, die heel toepasselijk GetPacked heet, is dat je een gepersonaliseerde inpaklijst kan samenstellen. Heel handig want iedereen, van jong tot oud, vrouw, man en kind kan zo de eigen bagage samenstellen. Zo zorg je ervoor dat het hele gezin niets vergeet op vakantie. Ook de zakenreiziger kan eenvoudig een inpaklijst maken. Zelfs aan de stropdas is gedacht.

Op internet zijn meerdere inpaklijsten gratis te gebruiken. De een is beter en completer dan de andere maar je moet je altijd met een e-mailadres registreren en je ontvangt later reclame en/of nieuwsbrieven. GetPacked is voor slechts  1,59 te downloaden en daarna onbeperkt gratis te gebruiken.

De inpaklijst die door GetPacked wordt aangeboden is bijzonder volledig want er zijn meer dan 600 artikelen om mee te nemen. En je kan zelf nog artikelen toevoegen.

De slimme travelapp werkt erg intiutief. Je beantwoordt een aantal vragen over je bestemming, de soort reis, wie er mee gaan en van welk vervoer je gebruik maakt. Leuk zijn de vlaggetjes van de landen waarbij je ook de landen kan aanvinken waar je doorheen reist of een tussenstop maakt. De applicatie werkt buitengewoon gebruiksvriendelijk en is erg overzichtelijk. Op de website is een produktdemo te bekijken.

Categories: Inpakken