De nieuwe Samsung Galaxy K

De toestellen van Samsung volgen zich dit moment in razend tempo op. Waar eerder al de nieuwe Samsung Galaxy S5 verscheen, is onlangs ook de S5 Mini verschenen en de Samsung Galaxy K Zoom. De Samsung Galaxy K Zoom lijkt veel op de oorspronkelijke Samsung Galaxy S5, alleen is specifiek gericht op de camera die het toestel aan boord heeft. Daarnaast beschikt de K Zoom over maarliefst 10x optische zoom, waardoor het tot ongekende prestaties in staat is. Wil je de beste foto’s maken met je smartphone, dan mag je de Samsung Galaxy K Zoom zeker niet missen! Kijk op de website SamsungKZoom voor meer informatie over de Samsung Galaxy K Zoom.

Kijkend naar de overige nieuwe features van het toestel, zien we bijvoorbeeld veel nieuwe functionaliteiten die te maken hebben met de camera. Logisch ook, omdat dit het krachtigste wapen is van de K Zoom. Het toestel draait op Android 4.4.2 KitKat en beschikt over de TouchWiz interface, wat het toestel een eigentijdse uitstraling geeft.

Verder lijkt de K Zoom veel qua uiterlijk op de Galaxy S5. De Samsung Galaxy K Zoom is echter wel een stukje groter en dikker qua formaat. Het zal je niet verbazen waarschijnlijk. Door de grote lens en optische zoom mogelijkheid, is het toestel in dikte een stuk toegenomen, waardoor de achterzijde ook niet helemaal plat is. Het is echter geen hinder dat deze iets uitsteekt. Met de Galaxy K Zoom haal je een toestel in huis waarmee je opvalt. Het toestel wordt ook wel eens omschreven als een camera waarmee je kunt bellen en internetten.

Ben je op zoek naar Samsung Galaxy K Zoom met abonnement, dan kun je terecht bij vrijwel alle Nederlandse telecom providers. Natuurlijk kun je het toestel zowel los kopen, als in combinatie met een abonnement. Wanneer je het toestel los koopt, betaal je rond de 450 euro. In combinatie met een abonnement, krijg je het toestel bij een abonnement van 30 euro in de meeste gevallen al gratis.

Categories: Smartphone